Léon Kunzeler

Functie: 
Advocaat

Léon Kunzeler (1965) studeerde na het VWO aan de H.e.a.o. te Eindhoven en vervolgens rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 1991 is hij advocaat bij Huver Advocaten. 

Léon heeft een tweetal specialisatieopleidingen voltooid op het gebied van het ondernemings- en faillissementsrecht: de Grotius specialisatieopleiding "Corporate Structures" alsmede de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht. Léon is lid van de Vereniging van Insolventieadvocaten ("Insolad"). Hij treedt regelmatig op als curator in faillissementen. 

Verder staat Léon hoofdzakelijk Nederlandse en internationale ondernemingen en ondernemers bij op het gebied van ondernemingsrecht, handelsrecht, incasso- en beslagrecht en arbeidsrecht.

Léon Kunzeler heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- insolventierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Léon Kunzeler