Voor ondernemers

Huver Advocaten in Venlo is u van dienst als klankbord, vraagbaak en juridisch bedrijfs­adviseur. Het is een absolute meerwaarde om uw onderneming van tijd tot tijd ook eens door een juridi­sche bril te bekijken. Door tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt, binnen uw bedrijf of op juridisch gebied, kunnen problemen vaak voorkomen of snel opgelost wor­den.

Adviseur voor het MKB

Wij kunnen u van dienst zijn bij al die zaken waar u als ondernemer in het MKB tegenaan loopt. De kennis en er­varing van ons team zijn daarbij niet per se beperkt tot het zuiver juridische. Wij denken actief met u mee. Dat kan onnodige risico’s en geschillen voorkomen.

Komt u toch in een conflict terecht? Onze mensen hebben rui­me ervaring in onder­hande­lingen en in de rechtszaal. Wij zorgen dat u ook daar goed beslagen ten ijs komt. Wij begrijpen goed dat de gang naar de rechter niet uw core business is. U mag erop rekenen dat onze mensen de gang van zaken in de procedure nauwlettend volgen, u helder infor­meren en u op gedegen wijze vertegenwoordigen. Wij staan u bij.

Onder andere bij arbeidsconflicten, problemen met leveranciers of afnemers, op het gebied van ondernemingsrecht en de inrichting van uw onderneming, bij problemen met finan­cieringen, reorganisatie, huur of verhuur, op het gebied van contracten en bij incasso's bent u bij Huver Advocaten in Venlo aan het juiste adres.

Onze advocaten zijn thuis in alle juridische zaken waar de ondernemer mee te maken krijgt. Boven­dien hebben wij diverse spe­cia­li­saties in huis. Die vakbekwaamheid vertaalt zich in deskundige dienst­verlening zowel in als buiten de rechtszaal. Wij willen u en uw onder­neming graag leren ken­nen en samen met u zorgen dat u de zaken ook op juridisch gebied goed op orde hebt.

Wij maken graag kennis met u

Huver Advocaten adviseert ondernemers in heel noord- en midden-Limburg, maar is ook buiten deze regio actief. Wij komen graag eens - gratis en natuurlijk vrijblijvend - kennis met u maken.

Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u een terugbelbericht achterlaten of een e-mail sturen met uw contactgegevens naar: mail@huveradvocaten.nl. Dan nemen wij contact met u op.

Gratis nieuwsbrief

Interessant: onze gratis digitale nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte wordt gehouden van recente ontwikkelingen. U kunt zich hieronder inschrijven.

Rechstgebieden

Klik op advies voor ondernemers om te zien op welke rechtsgebieden Huver advocaten u van dienst kan zijn.