Voor particulieren

Loopt u tegen een juridisch probleem aan of moet u op juridisch gebied een beslissing nemen? Dat kan dan al snel vergaande gevolgen hebben, zowel op het persoonlijke als op het emotionele vlak. Denk bijvoorbeeld aan problemen in uw gezin, in uw woonomgeving of op uw werk. U wilt er dan van op aan kunnen dat er iemand naast u staat met een gedegen juridische kennis. Maar u wilt ook de oplossing die voor u het beste is. Huver Advocaten in Venlo staat u daarin met raad en daad ter zijde. Samen met u bespreken we de verschillende mogelijkheden en zoeken een oplossing die recht doet aan uw persoonlijke situatie.

In en buiten de rechtzaal

De mensen van Huver Advocaten hebben de juiste kennis om uw positie en mogelijkheden te be­oordelen. Zij weten waar u recht op hebt. Onze mensen hebben rui­me ervaring in het onder­handelen en zullen in overleg met u kijken of er een oplossing gevonden kan worden zonder dat u naar de rechter hoeft te gaan. Een oplossing waarin beide partijen zich kunnen vinden heeft vaak de voorkeur.

Als dat nodig is, zorgen wij dat u ook in de rechtszaal goed beslagen ten ijs komt. Wij begrijpen goed dat de gang naar de rechter voor u geen dagelijkse kost is. U mag erop rekenen dat onze mensen de gang van zaken in de procedure nauwlettend volgen, u helder informeren en u op gedegen wijze vertegenwoordigen. Wij staan u bij. 

Huver Advocaten is werkzaam voor particulieren in Venlo, geheel noord- en midden Limburg en daarbuiten.

Rechtsgebieden

Klik op advies voor particulieren om te zien op welke rechtsgebieden Huver advocaten u van dienst kan zijn.